Love is in the air met Mike en Svenja

23/12/2013 - 15:20

Love is in the air met Mike en Svenja

Romantiek ten top in Het Alphense Glazen Huis. Er hing liefde in de lucht. De vonken sprongen ervanaf op de date die Svenja Tillemans nog tegoed gehad van dj Mike Mourits. Dat was een rekening die nog open stond van vorig jaar, toen de moeder van Svenja 50 euro over had om haar dochter een romantische avond te laten beleven met haar ‘ideale schoonzoon’.

Het was er door omstandigheden alleen nog niet van gekomen. Tot zaterdagavond… Mike en zijn collega-dj’s werden verrast door een bezoek van Haniff Harharah, die een jaar geleden zelf nog opgesloten zat in Het Alphense Glazen Huis op het Aarplein. Deed Mike toen een date compleet met etentje (uiteraard alleen voor de dame in kwestie) cadeau aan Haniff in het glazen huis, nu waren de rollen omgedraaid.

Svenja had zich voor haar ‘droomdate’ flink opgetut en verscheen in een glimmend blauw jurkje. Zij en haar vlam kletsten gezellig onder het genot van een drankje (Mike bloedwijn), kregen dansles van Ronald de Vos (DanceMasters Ronald en Mieke de Vos), ‘voetfetisjist’ Mike verzorgde een voetmassage voor Svenja. En tot besluit zongen ze samen het liefdesduet All I Want For Christmas Is You.

De les van de dag: belofte maakt schuld. En liefde maakt blind…

Gerelateerde berichten

Comments are closed.

« Vorige Volgende »

Scroll to top